´Ik vond het een ontzettend spannend boek. Ik had werkelijk geen idee wie de dader was. Ik zal je eerlijk verklappen: het is sinds tijden dat ik een boek heb gelezen dat zó prettig las. Ik moest en zou door blijven lezen. Mijn e-reader zat vastgeplakt in mijn handen!´– @adorablebooks

 

´Voor lezers van auteurs als Saskia Noort, Esther Verhoef, Simone van der Vlugt, Suzanne Vermeer is dit een prima aanrader!´– Linda, medewerkster Kantoor & Zo

Yara March

Cupcakes en een koffer

Als vier vriendinnen met elkaar op vakantie gaan, kunnen ze nog niet vermoeden, dat weldra hun leven op zijn kop zal staan. Twee van hen vinden hun grote liefde. Voor het echter zo ver is, wordt er bij hun ingebroken, worden ze beschoten en als klap op de vuurpijl wordt een van de vier ontvoerd.

Er moeten eerst doden vallen voor ook de politie duidelijk wordt wat er aan de hand is.

Paperback, gratis verzending

Actie: combi ´Geknipt voor haar ´met ´Cupcakes en een koffer´ € 15.–
Naar de aanbieding

E-boek, download direct

lees de eerste hoofdstukken