‘Het boek leest zo snel en combineert een prachtig liefdesverhaal met een spannend verhaal. Tango met een knal is De perfecte combinatie tussen Chicklit en een Thriller.
Daarom een zeer verdiende 5 sterren’ – Marjolein Mous – Serendipity Books

 

‘Ik durf te zeggen dat “Tango met een knal” niet zou misstaan in een rijtje met Jill Mansel. Wie van een lekkere spannende roman houdt kan ik dit boek dan ook van harte aanbevelen! Wanneer een schrijver mij op deze manier weet te boeien en vast te houden kan ik niet anders dan het boek belonen met 5 *****’
Bianca Blok – De perfecte buren – de leesclub voor lettervreters

Yara March

Tango met een knal

Carry-Ann houdt van dansen. Vooral van passionele tango’s . Als haar zus, die in Argentinië woont, haar hulp nodig heeft, hoeft ze niet lang na te denken.

Ondanks haar passie voor de tango, gelooft Carry-Ann niet in het bestaan van de alles omverwerpende liefde. Ze is echter ook onverbeterlijk romantisch. Stiekem hoopt ze nog eens iemand tegen te komen, die bewijst dat ze ongelijk heeft. Maar niet in Argentinië. Ze wil niet dezelfde fout maken als haar zus. Dat wordt moeilijk, als op de haciënda van de buren twee knappe broers blijken te wonen, die ook nog eens goddelijk de tango dansen. 

Het gevaar blijkt echter niet in alleen in de liefde te schuilen. Brandstichting, sabotage, moord, liefde en bedrog vormen de ingrediënten voor de uiterst explosieve situatie, waar ze in terecht komt. Ineens blijkt haar leven op het spel te staan.

Paperback, gratis verzending

E-boek, download direct

Lees de eerste hoofdstukken

KlIK HIER